Едноставна. Безбедна.
Сигурна комуникација.

Со WhatsApp, ќе добиеш брзи, едноставни, безбедни пораки и повици бесплатно*, достапен на телефони низ целиот свет.
Симни сега
* Може да има трошоци за податоци. Контактирај го твојот оператор за повеќе детали.

 

WhatsApp Business App

WhatsApp Business is an Android app which is free to download, and was built with the small business owner in mind. With the app, businesses can interact with customers easily by using tools to automate, sort, and quickly respond to messages.

Шифрирање крај-до-крај

Безбедност по дифолт

Дел од твоите најинтимни моменти се споделуваат преку WhatsApp, и затоа вградивме шифрирање крај-до-крај во најновата верзија на нашата апликација. Кога се шифрирани крај-до-крај, твоите пораки и повици се безбедни и само ти и личноста со која комуницираш можете да ги прочитате или слушате, и никој друг помеѓу, дури ни WhatsApp.
Прегледај функции