Thjesht. Sigurt.
Komunikim i besueshëm.

Me WhatsApp ju mund të dërgoni mesazhe dhe të bëni thirrje falas* në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt. Funksionon në të gjithë telefonat në treg.
Shkarko tani
*Ju mund të tarifoheni për shërbimin e internetit. Konsultohuni me operatorin tuaj për më shumë informata.

 

WhatsApp Business App

WhatsApp Business is an Android app which is free to download, and was built with the small business owner in mind. With the app, businesses can interact with customers easily by using tools to automate, sort, and quickly respond to messages.

Kodimi fund-e-krye

Siguri e standardizuar

Disa nga momentet tuaja më personale ju i shkëmbeni përmes WhatsApp, kjo është arsyeja pse ne e kemi integruar kodimin fund-e-krye në versionin e fundit të aplikacionit tonë. Kur mesazhet janë të koduara fund-e-krye, ato mund të lexohen vetëm nga personat që komunikojnë në mes veti dhe nga askush tjetër, madje as nga vetë WhatsApp.
Zbuloni funksionet